Security Link™

Snelle, gemakkelijke en veilige voertuigtoegang

Ter bescherming tegen ongewenste manipulatie van voertuignetwerksystemen, vereisen veel fabrikanten een geautoriseerde diagnose-tester voor de benodigde diagnose en reparatie.

Geschikte diagnose-testers kunnen probleemloos met beveiligde voertuig gateways verbinden door middel van een handige en veilige verbinding tussen, de gebruiker, de diagnose-tester en de website van de fabrikant.

Sluit u aan
Wat u nodig hebt...
What you'll need to get connected

Het enige wat u hoeft te doen is uw apparaatgegevens en OEM-accountinfo op te slaan in een gecentraliseerd Snap-on Technician Profile en dan kunt u aan het werk.

Wat u krijgt...


Geschikte Snap-on Diagnose-Testers

De diagnose-tester moet zijn verbonden met Wi-Fi tijdens gebruik. Hier is een recente en bijgewerkte lijst met de diagnose-testers die Secure Gateway ondersteunen. Als u er al één heeft, scrol dan naar beneden om te zien hoe u een geautoriseerd account aanmaakt.

* Al deze diagnose-testers met een geldige licentie behalve de Ethos Edge ondersteunen altusdrive.com, Snap-on Cloud service.

 

 

 

Ondersteunde OEM’s

Snap-on werkt samen met OEM's om u toegang te geven tot hun beveiligde toegangssystemen. Onze diagnosetesters zijn momenteel te gebruiken met: 

FIAT® Chrysler® Automobiles (FCA)
Ford®
Nissan®
Porche®
Volkswagen® Audi® Groep

Sommige OEM's vereisen extra accountinstellingen om het proces te voltooien. Raadpleeg de onderstaande video's voor meer informatie. 

Snap-on Technician-Profiel

Stel uw Snap-on Technician Profile in om uw Diagnostics-platform(s) en uw OEM-toegangsaccounts met elkaar te verbinden.

OPMERKING: Als u al een bestaand altusdrive.com-account heeft, dan heeft u al een Snap-on Technician-profiel... Voeg dan gewoon een OEM toe aan uw bestaande profiel


Snel uw Security Link instellen

 

Stap 1:  Technicusprofiel instellen


 

Stap 2: Koppel uw FCA® referenties

  

Stap 3:  SFD instellen voor Volkswagen® Audi® Group

             

            

Step by Step Guide         

top