Snap-on® Secure Vehicle Gateway™

Snelle, gemakkelijke en veilige voertuigtoegang

Ter bescherming tegen ongewenste manipulatie van voertuignetwerksystemen, vereisen veel fabrikanten een geautoriseerde diagnose-tester voor de benodigde diagnose en reparatie.

Geschikte diagnose-testers kunnen probleemloos met beveiligde voertuig gateways verbinden door middel van een handige en veilige verbinding tussen, de gebruiker, de diagnose-tester en de website van de fabrikant.

Sluit u aan
Wat u nodig hebt...
What you'll need to get connected

Alles wat u hoeft te doen is uw diagnose-tester gegevens en OEM account info op te slaan in een centraal Snap-on profiel en u bent gereed.

Wat u krijgt...
Get connected for seamless access to secure vehicle gateways and device files automatically backed up to the cloud


Geschikte Snap-on Diagnose-Testers

De diagnose-tester moet zijn verbonden met Wi-Fi tijdens gebruik. Hier is een recente en bijgewerkte lijst met de diagnose-testers die Secure Gateway ondersteunen. Als u er al één heeft, scrol dan naar beneden om te zien hoe u een geautoriseerd account aanmaakt.

* Al deze diagnose-testers met een geldige licentie behalve de Ethos Edge ondersteunen altusdrive.com, Snap-on Cloud service.

 

 

OEM Account

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Secure Gateway toegang vereist autorisatie voor 2018+ modellen. Registreer vandaag nog voor toegang.

 

Snap-on Profiel

Maak een Snap-on profiel aan om uw diagnose-testers en uw OEM accounts te verbinden.

NOTE: Heeft u al een Altusdrive account, dan heeft u ook al een Snap-on profiel...U hoeft alleen nog maar uw gegevens in te voeren in uw bestaande profiel.

Stel uw Secure Gateway snel in met behulp van deze video

top